Hjem / Utstyr til vedlikehold og oppgradering av jernbane
Fjellsikring / Drammen Liftutleie

Utstyr til vedlikehold og oppgradering av jernbane

Norges jernbanenettverk knytter sammen store deler av landet vårt og fremmer bærekraftig transport. Det er en viktig del av Norges infrastruktur, og for å sikre at jernbanen fungerer optimalt kreves det kontinuerlig oppgradering av anlegget, samt vedlikehold. Drammen Liftutleie har spesialisert utstyr og kompetanse på området.

Fjellsikring / Drammen Liftutleie

Fredrik Bakken har jobbet som mekaniker i Drammen Liftutleie siden 2010, og vært med på å levere utstyr til jernbaneprosjekter som Follobanen og Bergensbanen.

– Som mekaniker har jeg bl.a. spesialisert meg på maskiner innenfor jernbane. Jeg er mye ute hos kundene og lærer de opp i bruk, samt at jeg også stepper inn som operatør om noen prosjekter skulle trenge det, forteller Fredrik.

Fordeler ved leie av utstyr hos Drammen Liftutleie

Jernbaneprosjekter kan være alt fra nybygg, rehabilitering eller utvidelse, og ved å leie utstyr kommer flere fordeler:

  • Du får tilgang til moderne og kvalitetssikret utstyr som er spesialdesignet for jernbaneprosjekter – alt fra skinnegående vogner, lifter, gravemaskiner, dumpere m.m.
  • Du får et skreddersydd leieforhold som passer ditt prosjekt.
  • Du sparer penger og reduserer risiko. Når du leier utstyr fra Drammen Liftutleie er service, vedlikehold, reparasjon, forsikring og lagring av utstyr inkludert i prisen.
  • Du får fleksibilitet og tilgjengelighet. Prosjektkrav kan endre seg underveis, og om du trenger å bytte ut eller legge til utstyr i løpet av prosjektet, leverer Drammen Liftutleie raskt og effektivt.

Les andre artikler