Bomlifter_og_borrigg

Våre kvalitetskrav

Drammen Lift Utleie AS har en ambisjon om å være blant de beste i bransjen og har satset tungt på vårt verksted for å levere produkter av høy kvalitet. Vårt solide verksted og gode vedlikeholdsrutiner resulterer i høyere effektivitet og mindre tapt tid hos våre kunder.

Våre utleiemedarbeidere har god kjennskap til vår maskinpark, både gjennom egen bruk og opplæring. De vil derfor alltid kunne gi våre kunder gode råd, veiledning og hjelp med ulike problemstillinger ved henvendelse til oss. Vi satser mye på å være oppdatert og ha kunnskap om hva som befinner seg på markedet til enhver tid.

Drammen Liftutleie ønsker å alltid kunne tilby våre kunder moderne utstyr i god teknisk stand for å imøtekomme enhver utfordring. I tillegg til kontinuerlig vedlikehold for å forlenge levetiden på vårt utstyr, kompletteres vårt brede spekter av utleieutstyr med nye, moderne maskiner etter hvert som det blir tilgjengelig på markedet.

Alle våre avdelinger utfører enklere reparasjoner og vedlikehold på vårt utstyr, mens vårt verksted er lokalisert i Drammen. Her er det flere mekanikere med høy kompetanse og lang erfaring. Her utføres alle typer vedlikehold og reparasjoner med kort ventetid slik at alt vårt utstyr i størst mulig grad er i god stand og tilgjengelig for utleie.

Våre mekanikere kjenner godt til våre maskiner og bistår kunder både via telefon og ute på anleggsplassen dersom det skulle oppstå problemer. På denne måten minimeres tiden før utstyr med feil er oppe og går igjen, noe som kommer våre kunder til gode ved minimalt nedetid.

Vår logistikkavdeling benytter seg av en moderne bilpark, og vi har kort leveringstid og høy fleksibilitet når det gjelder utkjøring av utstyr til deg som kunde. De av våre kunder som leier utstyr med sjåfør kan være trygge på at våre sjåfører kjenner godt til utstyret og derfor alltid vi kunne håndtere det på en sikker måte.