Drammen Lift Utleie AS

Drammen Lift Utleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, samt privat og offentlig sektor.

Drammen Lift Utleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygge og anleggsbransjen, håndverksbedrifter, samt privat og offentlig sektor. Bedriften holder til i Holmestrandsveien 98 i Kobbervikdalen samt at vi også er lokalisert på Skrubbmoen 12 i Kongsberg under Drammen Lift avd Kongsberg, Breivollveien 25 i Oslo under Drammen Lift Utleie avd Oslo og på Klinestadmoen 1 i Sandefjord under Drammen Lift Utleie avd Vestfold.

Drammen Lift Utleie AS ble etablert i 1985 som et kombinasjons- fasadefirma og liftutleier med 1 lift og 1 mann. Etter 25 år i bransjen flyttet vi i 2010 inn i nye trivelige lokaler i Holmestrandsveien 98 og blitt en betydelig aktør i utleiebransjen som leverer utstyr rundt i hele landet med hovedfokus på Østlandet. Bedriften har i dag over 50 ansatte fordelt på 4 avdelinger.

Drammen Lift Utleie AS har i dag ca 2000 utleieenheter fordelt på ca 700 lifter, 40 trucker og teleskoptrucker, 25 gravere, minikraner, mobile brakker og containere, samt et bredt utvalg av byggeutstyr ellers. Bedriften påtar seg også oppdrag med personell ute hos kunde med våre lifter og trucker.

Drammen Lift Utleie AS har som mål å være en god lokal partner for regionens bedrifter og er kjent for god kvalitet i alle ledd.