Hjem / Over 10 års erfaring med utleie og levering av fjellsikringsutstyr
Fjellsikring / Drammen Liftutleie

Over 10 års erfaring med utleie og levering av fjellsikringsutstyr

Drammen Liftutleie har levert utstyr til fjellsikring siden 2011, og var dermed en av landets første på området.

Fjellsikring / Drammen Liftutleie

Med det kommer år med erfaring og kunnskap. Durkdreven mekaniker i Drammen Liftutleie, Fredrik Bakken, forteller mer om deres produkter innenfor fjellsikring og hva de kan tilby.

– Nå har vi vært med såpass lenge i gamet at vi kjenner godt til kundens behov i fjellsikringsprosjekter. Dette er selvfølgelig en stor fordel for alle parter og gjør bl.a. at logistikken i store oppdrag som dette kan løses smidig, sier Fredrik.

Oppdrag over hele landet

Produktsortimentet til Drammen Liftutleie er bredt og utstyret dekker alle behov fra hullboring, montering av fanggjerder, sikring av fjellbolter mm. I tillegg dekker de oppdrag over hele Norge.

– Det er mange utstyrsleverandører i landet vårt, men vi skiller oss nok spesielt ut på maskinelt boreutstyr og tilbyr f.eks. utleie av Magni HC50 borerigg. Dette er en boremaskin med særlig lang rekkevidde både i høyden og utover, fortsetter Fredrik.

Fjellsikring / Drammen Liftutleie

Han har jobbet i Drammen Liftutleie siden 2010, og har spesialisert seg på maskiner til fjellsikring – det være seg bæremaskiner, borerigger og bomlifter.  

– Endringene i markedet skjer fort, så det er viktig å holde seg oppdatert på maskinene og teknologien. Dette gjør vi på opplæring hos produsentene, i tillegg til jevnlige kurs, forteller Fredrik.

For at fjellsikringsprosjektene skal være så lønnsom som mulig tilbyr Drammen Liftutleie både leie av utstyr med egen operatør, i tillegg til at de gir opplæring i bruk og vedlikehold for de som ønsker å gjøre jobben selv.

Fredrik Bakken fortsetter med å fortelle om prosjekter de har jobbet på tidligere, herunder Fornebubanen, E6 Minnesund og E39 og E18 mot Stavanger.

– Landet vårt er langt og krever stadig vedlikehold. I dag jobber vi over store deler av Norge, i tillegg til å også leie utstyr til utlandet. Vi sier heller ikke nei takk til flere prosjekter i Nord-Norge eller Stavanger-området, avslutter Fredrik med glimt i øyet.

Les andre artikler