Hjem / Økonomiansvarlig med utvidet ansvar
Stian-Olsen_Drammen-Liftutleie-_R0A5350-web1800x1200

Økonomiansvarlig med utvidet ansvar

Stian Olsen har jobbet i Drammen Liftutleie i 11 år og er sentral i mye av utviklingen.

Stian-Olsen_Drammen-Liftutleie-_R0A5350-web1800x1200

Stian er utdannet revisor og jobbet i mange år i det som i dag er revisjon/rådgivning/advokat-selskapet Deloitte Drammen.

For 11 år siden ønsket han å bytte til en arbeidsplass med mer «action», og da må vi kunne si at Stian havnet på rett sted.

– Jeg ønsket å være med på å skape det som skal skje, ikke bare se tilbake når ting har skjedd, forklarer Stian.

Sentral i stor vekst

Ikke bare er han økonomiansvarlig, som er tittelen hans, men også sentral innen drift, utvikling, personal, HR, eiendom og flere andre områder.

– Jeg jobber tett sammen med daglig leder Jack og synes det er veldig spennende og givende å være en sentral del av den omfattende utviklingen vi har hatt de siste årene.

Siden jeg startet har vi vokst fra 20 til 70 medarbeidere og fra 50 til nesten 250 millioner i omsetning, så det har vært en fantastisk reise å være med på, forteller Stian.

Mange roller

Drammen Liftutleie er en flat organisasjon med en liten administrasjon, og dermed er det en god kultur at «en trår til der det trengs», noe Stian trives godt med.

– Kjerneområdene er økonomi, forsikring og eiendom, men som nevnt er jeg også involvert i mange andre områder. Blant annet HMS, der vi nå har fått inn en nyopprettet stilling og en kjemperessurs i Merete Bergan. Hun har jo jobbet med bedriftshelsetjenesten vår i mange år, så hun har hatt lang prøvetid. Denne ansettelsen føler vi oss trygge på, smiler Stian.

Bli bedre kjent med Merete her.

– Det er veldig moro å være med på en slik vekst. Å være med og gjøre undersøkelser, tenke, vurdere og bidra til beslutninger – og så se at beslutningene faktisk fungerer som tenkt. Også nå som vi har blitt større og beslutningene er mer krevende.

Til slutt vil jeg trekke frem at det er et veldig godt arbeidsmiljø her, og for eksempel er lite sykdom et godt tegn på dette. Det er investert mye i medarbeiderne, og det gir god effekt, oppsummerer Stian.

Gamle biler og fotball

Når Stian ikke jobber, er det blant annet fotball med barn på Idrettsforeningen Birkebeineren i Krokstadelva som fyller fritiden. Og så er han en spesiell kombinasjon av revisorutdannet og med interesse for å skru på gamle biler og fiksing av huslige ting, som hobby.

I lys av dette, må jo jobben som økonomiansvarlig i Drammen Liftutleie være midt i blinken.

Les andre artikler