Hjem / Referanser / Norconsult – holder liv i det gamle
drammenliftutleie-norconsult-IMG_20171030_222529

Norconsult – holder liv i det gamle

Norconsult løser oppdrag i hele landet for både Vegvesenet og kommunale bru- og veieiere. Med god hjelp fra Drammen Liftutleies innovative brulifter får de inspisert og prosjektert vedlikehold på en svært god og effektiv måte, og dermed holdt liv i det gamle.

drammenliftutleie-norconsult-IMG_20171030_222529

Norconsult er kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver, og jobber daglig med å gjøre dagen bedre for sine arbeidere. Gode arbeidskår og mulighet for videreutdanning står sentralt hos Norconsult, akkurat som hos Drammen Liftutleie, og fokuset bidrar også til et godt samarbeid mellom bedriftene.

Bruinspeksjon og spesiallifter

Norconsult er en historisk bauta innenfor norsk næringsliv med mange foretaksområder innenfor eksempelvis fornybar energi, digitalisering, og industri. Drammen Liftutleie brukes av Norconsult i all hovedsak til inspeksjon av bruer rundt om i store deler av landet.

Norconsult og Drammen Liftutleie har jobbet tett sammen på en rekke jobber da Drammen Liftutleie innehar spesiallifter som er godt tilpasset Norconsults behov for sjekk av bruer.

Ved spesialinspeksjonen av Stavanger Bybru i 2018 var nettopp disse spesialliftene helt avgjørende for arbeidet. Bruen er 1067 meter lang og det er hele 80 meter fra toppen av tårnet ned til sjøen under bruen.

Det hadde ved tidligere inspeksjoner vært observert vedlikeholdsbehov ved bruen og Drammen Liftutleie bidro med en underbrulift for å komme seg til toppen av bruens pilarer og til undersiden av brukassen. Billift ble brukt for å komme til kabler og tårn.

Med hjelp fra Drammen Liftutleie fikk Norconsult gjennomført en rask og effektiv operasjon uten komplikasjoner og Steffen beskriver samarbeidet som «en utelukkende god erfaring».

I tillegg er min erfaring at det alltid er hyggelige folk å arbeide med under oppdragene, hvor man ofte bor tett på hverandre i en periode.

Basert på visuelle registreringer og resultater fra materialundersøkelsene under inspeksjonen ble det anbefalt å gjennomføre en rekke rehabiliteringstiltak.

Steffen Johansen jobber som prosjektleder Betongteknologi og Rehabilitering i Norconsult. Han trives godt med å være del av Norconsult som fokuserer på å holde liv i det gamle og ta vare på det man har.

«Der andre kanskje ønsker å rive for å bygge nytt, ønsker vi å bevare det gamle ved inspeksjon, utbedring og oppfølging.»

Steffen Johansen, Norconsult

Steffens tilbakemelding er at det er trygt å ha en partner som Drammen Liftutleie, med svært rask og god service, og med god oppfølging både under planlegging, under arbeid, og i ettertid. «Det kommer aldri overraskelser hverken på utføring eller faktura, og maskinene holder veldig bra.»

Vi i Drammen Liftutleie er svært fornøyd med det gode samarbeidet med Norconsult og ser frem til mange spennende prosjekter sammen fremover.

Takk for tilliten til Steffen og resten av Norconsult!

Interessert i å vite mer om maskinene eller diskutere et eventuelt samarbeid?

Andre referanser

Ingen artikler å vise.